TJÄNSTER

Våra tjänster

Naglar

Utförare 

Matilda Johansson

Emma Bredenberg

Vid förstärkning läggs en Gelé uppepå den naturliga nageln. Vid förlängning byggs gelén ovanpå en tipp eller med en mall.

Gelén härdas i en UV-LED lampa. Nagelbandsvård ingår alltid. Återbesök efter ca 3-4 veckor.

 

Gelélack härdat i UV- LED lampa, har en hållbarhet på 2-3 veckor. Gelélack behåller sin färg och glans genom hela perioden och kan även göras med dekorationer eller fransk manikyr. Naglarna formas till och nagelbandsvård ingår.

Fransförlängning
Frans & Brynstyling

Utförare

Emma Bredenberg

Fransförlängning är en behandling som kan varieras efter ditt eget önskemål. Det går att få dem naturliga eller otroligt glamourösa. Vilket som passar bäst kommer vi överens om tillsammans innan behandlingen. Inför behandlingen rekommenderar jag att du kommer osminkad med helt rena fransar, då fäster de helt enkelt mycket bättre och jag kan ägna tiden åt förlängningen. Har du mindre än en tredjedel fransar kvar vid återbesöket, räknas det som ett helt nytt set.


Permanent fransböjning/ lashlift öppnar upp din blick och gör den mer intensiv. Denna behandling kan också vara ett alternativ för dig som inte vill eller kan förlänga fransarna. Komplettera gärna med en fransfärgning för extra effekt. En snabb och skonsam behandling med utformade silikonspolar som ger ögonfransarna en naturlig snygg böj.

Hårvård

Utförare
Caroline Broberg


Hos våran frisör kan du klippa hela familjen, färga och sätta löshår.

 

Produkterna  hon valt att arbeta med är bland annat de populära märket ICON som är Ammoniakfri & Parafenylendiaminfri (PPD-fri)

Våran frisör följer självklart med i utvecklingen för att kunna erbjuda dig som kund det senaste inom klipp och färg.

Extensions

Utförare

Caroline Broberg

Emma Bredenberg

Vi arbetar med metoden löshår och håret vi arbetar med besitter en exceptionell hållbarhet och överlever de flesta!
Livslängden sträcker sig upp till 12 månader med normal skötsel. Med varsam hantering kan håret användas längre än så. Även efter omfattande tvättning visar vårt hår upp en hälsosam lyster och förblir mjukt samt hälsosamt. Håret sväller ingenting när det tvättas och står redo för intensiv styling och utmanande krav hämtat från dagens moderna hårtrender.

Kontakta alltid salongen innan bokning!

Våra produkter vi arbetar med kommer ibland annat  ifrån:

Copyright © All Rights Reserved

Brunnsgatan 18

611 32 Nyköping