Together

OM OSS

SAGAN OM TOGETHER

Vi får numera ofta frågan vad namnet together kommer ifrån och vad det innebär och hur vi valde det, såhär kommer våran historia om hur together växte fram.


Det hela började långt bak i tiden, redan år 2003, på ”Dinousariernas tid” - som Emma skulle ha sagt, det var då Vi, Emma & Caroline startade våran vänskap. Vi blev snabbt bästa vänner och blev oskiljaktiga, vi var alltid TILLSAMMANS, sida vid sida genom allt. 
Sedan 2003 har våran vänskap alltid varit stark och vi har gått genom det mesta, precis som många unga tjejer gör.


Det var lite som såhär: Såg man Emma på stan, visste man att Caroline var nära och tvärtom. Det var så vänskapen såg ut, oskiljaktiga & alltid tillsammans.


Att starta en salong TILLSAMMANS, var självklart, tankesättet är likadant, glädjen och humorn är identisk och känslan av att vilja fortsätta vänskapen och arbetet genom hela livet tillsammans var en självklarhet.


caroline-och-emma
together-teamet

När de sedan var dags att välja ett namn, så var det inte allt för lätt. Vi ville ha ett eget namn som avspeglar oss och som inte liknar någon annan salongs namn.


Vi diskuterade olika Beauty, studio , stylist koncept, men den återkommande tanken var hela tiden, vi gör de ihop, tillsammans, team känsla, tillammans med kunden, skapa skönhet tillsammans, dessa orden kastades runt och ändå var det så svårt, tillsammans slängde vi ner massor med olika namn på ett papper, vi tänkte tills vi blev tokiga.


Men sen när man ser tillbaka på hela resan vi gjort fram tills nu, så gjorde vi den tillsammans och därför har vi idag SALONG TOGETHER.


För vi tror på teambuilding, konsultationer & goda relationer - vi gör det tillsammans.


Varmt välkommen till Salong Together!

rut

HÄLSA PÅ RUT!


På salongen så har vi ibland besök av en liten mops tjej vid namn Rut. Är man rädd eller allergisk så får man gärna säga till innan sitt besök. Rut springer inte lös i salongen. Man får gärna hälsa på Rut men vi vill inte att hon lyfts upp. Ligger hon och sover i personalrummet får man gärna låta henne vara så hon får lugn och ro.